Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι Τσέλσι και Ντόρτμουντ, άντεξε η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι Τσέλσι και Ντόρτμουντ, άντεξε η Μπενφίκα

Οι νίκες της Τσέλσι και της Ρεάλ, η καταιγιστική Μάντσεστερ Σίτι και η μονομαχία της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν που δεν είχε νικητή, κυρίως λόγω των επεμβάσεων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ξεχώρισαν στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νίκες της Τσέλσι και της Ρεάλ, η καταιγιστική Μάντσεστερ Σίτι και η μονομαχία της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν που δεν είχε νικητή, κυρίως λόγω των επεμβάσεων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ξεχώρισαν στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 3-0 (23΄ Φοφανά, 53΄ Ομπαμεγιάνγκ, 62΄ Τζέιμς) της Μίλαν στην έδρα τους, σημειώνοντας την παρθενική τους νίκη στη διοργάνωση. Πρώτη στον 5ο όμιλο, ωστόσο, με πέντε βαθμούς, είναι η Σάλτσμπουργκ, που επιβλήθηκε 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με εύστοχο πέναλτι του Οκαφόρ (71΄).

Η Ρεάλ, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, συνέχισε με νίκες, αυτή τη φορά κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-1), κάνοντας το απόλυτο 3×3 στον 6ο όμιλο. Για τους Μαδριλένους σκόραραν οι Ροντρίκο (13΄) και Βινίσιους (28΄), για τους Ουκρανούς μείωσε ο Ζούμπκοβ στο 39΄.

Η Λειψία, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο Αντρέ Σίλβα που πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε τη Σέλτικ με 3-1 και πήρε την πρώτη της νίκη.

Στον 7ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Συνέτριψε με 5-0 την Κοπεγχάγη, με τον Χάαλαντ να σκοράρει δις (7΄, 32), τον Κοτσολάβα με αυτογκόλ να κάνει το 3-0 και τους Μαχρέζ και Αλβάρεζ να υπογράφουν τον θρίαμβο. Τους Αγγλους ακολουθεί η Ντόρτμουντ, που δεν άφησε περιθώρια στη Σεβίλλη, νικώντας με 4-1.

Στη Λισσαβώνα ο Λιονέλ Μέσι έβαλε νωρίς (22΄) μπροστά στο σκορ την Παρί, όμως με αυτογκόλ του Ντανίλο στο 41΄, η Μπενφίκα ισοφάρισε σε 1-1 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, κυρίως λόγω του Βλαχοδήμου. Την πρώτη της νίκη (3-1) σημείωσε και η Γιουβέντους κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή