Οργή Παναθηναϊκού για απώλειες στη Λαμία

Οργή Παναθηναϊκού για απώλειες στη Λαμία

Διά πυρός και σιδήρου σφράγισε ο Παναθηναϊκός το 8×8 που τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1, πληρώνοντας με σημαντικές απώλειες τη νίκη του με 2-0 στη Λαμία.

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διά πυρός και σιδήρου σφράγισε ο Παναθηναϊκός το 8×8 που τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1, πληρώνοντας με σημαντικές απώλειες τη νίκη του με 2-0 στη Λαμία.

Ο Τρουιγιέ υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της περιόδου, ο Ιωαννίδης έχει σπασμένη μύτη, έκανε ανάταξη και δεν υπολογίζεται με τον Αρη, ο Αϊτόρ έχει διάταση στον κτενίτη μυ και θα περιμένει να δει αν θα παίξει την Κυριακή, ο Παλάσιος αποκόμισε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, που λογικά δεν θα τον αφήσει εκτός, ενώ ο Τσέριν αποχώρησε με αιμάτωμα στο κεφάλι και ελαφρά διάσειση, που δεν μοιάζει ανησυχητική. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Σπόραρ, Κώτσιρας και Κουρμπέλης.

Τέλος σεζόν για Τρουιγιέ, εκτός με Αρη ο Ιωαννίδης – Αγώνας δρόμου για Αϊτόρ – Λαμία: Δεν παίξαμε αντιαθλητικά.

Το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού, που κατήγγειλε τον διαιτητή Φωτιά για ανεκτικότητα και ατιμωρησία. Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για «αλητεία» και τονίζουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε μέσο για να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητα των παικτών τους, την πορεία της ομάδας και τη μη αλλοίωση του πρωταθλήματος. «Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μάς προκάλεσε εξαρχής ανησυχία. Οσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω», τονίστηκε μεταξύ άλλων. Η Λαμία εξέφρασε τη λύπη της για τους τραυματισμούς, τονίζοντας ότι οι παίκτες της δεν έπαιξαν αντιαθλητικά.

Η 8η αγωνιστική είχε και άλλα σημεία αναφοράς πλην της Λαμίας και του φαληρικού ντέρμπι, όπως η νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου με πέναλτι στο 94΄, η νίκη-ανατροπή του Βόλου επί του Λεβαδειακού με 2-1, που τον διατηρεί 3ο στη βαθμολογία, 4 βαθμούς μπροστά από τον Αρη, που νίκησε και αυτός με ανατροπή 2-1 τον Ιωνικό. Τα παιχνίδια Γιάννινα – ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός τελείωσαν ισόπαλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή