Σούπερ Λιγκ 1: Όλα τα φλας στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ 1: Όλα τα φλας στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη με μοναδικό στόχο την ένατη νίκη του

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλό εμπόδιο θα έχει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να συνεχίσει με απόλυτη επιτυχία την… προπαίδεια του τρία. Για να διευρύνουν το αλάνθαστο σερί τους και να ισοφαρίσουν την ιστορική επίδοσή τους από το μακρινό 1995 με τις 9 συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» οφείλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αρη, ο οποίος ναι μεν έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά, δεν παύει όμως να είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, ικανός για τα πάντα στην καλή του μέρα.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει μεγάλη δύναμη από την «καυτή» Λεωφόρο, που θα είναι ασφυκτικά γεμάτη σε ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ όπως ανακοινώθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/11) θα τιμηθούν οι Σαραβάκος, Καραγκούνης, Ζάετς, Ρότσα.

Την ίδια ώρα με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, με πολύ θετική αύρα μετά τη νίκη του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στο Αγρίνιο με βαριά τη σκιά της ήττας του στο ντέρμπι, έχοντας αρκετές αλλαγές στην αποστολή και νέο πρόσωπο τον Κώστα Φορτούνη, που μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην 20άδα ενός αγώνα. Εκτός έδρας αποστολή έχει και η ΑΕΚ, δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από τον Παναθηναϊκό. Η Ενωση φιλοδοξεί να συνεχίσει τη Δευτέρα στη Λιβαδειά το νικηφόρο σερί της, που μαζί με το Κύπελλο φτάνει τα 5 παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής έχει κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό του Βόλου στο Περιστέρι, που ανοίγει απόψε το πρόγραμμα.

Δύσκολη έξοδος για Ολυμπιακό στο Αγρίνιο – Δοκιμασία ΑΕΚ στη Λιβαδειά – Τέλος ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ.

Οι Βολιώτες είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος όντας στην 3η θέση, ενώ ο Ατρόμητος δείχνει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο απ’ όσο στον βαθμολογικό πίνακα, όπου διατηρείται πάντως σε τροχιά πλέι οφ. Οι άλλες δύο αναμετρήσεις που κλείνουν το πρόγραμμα είναι καθοριστικές στη μάχη για την παραμονή, με αντιπάλους ομάδες που έχουν εγκλωβιστεί στις τελευταίες θέσεις.

Ο ουραγός Ιωνικός υποδέχεται στη Νεάπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα και με νίκη τον φτάνει στη βαθμολογία, ενώ ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στο Ηράκλειο τη Λαμία, χωρίς τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του. Ο 58χρονος προπονητής αποτελεί πλέον παρελθόν για την κρητική ομάδα μετά την ήττα – αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά, με τον συνολικό αριθμό των απολυμένων προπονητών να φτάνει ήδη τους πέντε!

Το πρόγραμμα (9η αγωνιστική): Σάββατο: 19.00 Ατρόμητος – Βόλος, 19.30 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Κυριακή: 16.00 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα, 19.30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, 19.30 Παναθηναϊκός – Αρης, Δευτέρα: 18.00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ, 20.00 ΟΦΗ – Λαμία.

Η βαθμολογία (8 αγώνες): Παναθηναϊκός 24, ΑΕΚ 18, Βόλος 17, ΠΑΟΚ 15, Ολυμπιακός 14, Αρης 13, Παναιτωλικός 11, Ατρόμητος 11, Αστέρας Τρίπολης 8, Λαμία 7, ΟΦΗ 5, ΠΑΣ 5, Λεβαδειακός 3, Ιωνικός 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή