Ο ΠΑΟ θα ανταμείψει τον Αϊτόρ με νέο συμβόλαιο

Ο ΠΑΟ θα ανταμείψει τον Αϊτόρ με νέο συμβόλαιο

Το πιο εφιαλτικό σενάριο βιώνει ο Αϊτόρ, με την τύχη να του γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο εφιαλτικό σενάριο βιώνει ο Αϊτόρ, με την τύχη να του γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη. Στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του και λίγο πριν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, ο πρώτος σκόρερ (8 γκολ – 2 ασίστ) της φετινής Σούπερ Λιγκ 1 θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα ακολουθήσει τον ίδιο δύσκολο δρόμο με τον Τρουιγιέ.

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο 90 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ντέρμπι με τον Αρη, με την τελική διάγνωση να είναι η χειρότερη δυνατή: ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και πρόωρο τέλος τής πιο γόνιμης περιόδου της καριέρας του…

Ο Αϊτόρ θα επιστρέψει στα γήπεδα στο επόμενο πρωτάθλημα, πιθανώς ξανά με την ίδια φανέλα, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα του δείξει έμπρακτα τη στήριξή της προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, όπως ήταν ο σχεδιασμός της πριν από τον τραυματισμό του.

Θα κινηθεί, βέβαια, άμεσα για την απόκτηση ενός ή δύο ακραίων επιθετικών συν ενός κεντρικού μέσου τον Ιανουάριο, ώστε να καλυφθούν οι απουσίες του Αϊτόρ και του Τρουιγιέ.

Το απόλυτο 3×9 ήλθε κι αυτή τη φορά με σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, με επίκεντρο τόσο τη μη κατακύρωση ενός γκολ του Μπερνάρ με υπόδειξη του VAR χωρίς να υπάρχει παράβαση, όσο και τη μη αποβολή των Ετέμπο και Ιτούρμπε. Φρένο στον ενθουσιασμό δεν μπαίνει πάντως, με χαρακτηριστικό ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν και πήραν 5.000 εισιτήρια για τον σαββατιάτικο αγώνα στον Βόλο, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή