ΠΑΟ: Υπέγραψε ο Μαντσίνι, παίζει με ΠΑΟΚ

ΠΑΟ: Υπέγραψε ο Μαντσίνι, παίζει με ΠΑΟΚ

Ετοιμος να συστηθεί από σήμερα στο κοινό του Παναθηναϊκού είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, με πιθανό ντεμπούτο το βράδυ στη Λεωφόρο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να συστηθεί από σήμερα στο κοινό του Παναθηναϊκού είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, με πιθανό ντεμπούτο το βράδυ στη Λεωφόρο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ! Η συμφωνία των «πρασίνων» με τον Αρη ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει σε επίπεδα… άλλων εποχών, καθιστώντας τη μία από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία του συλλόγου, ειδικά για παίκτη που προέρχεται από ελληνική ομάδα. Η συμφωνία έκλεισε στα 2,5 εκατ. ευρώ, με το 20% να πηγαίνει στην Μπορντό που είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ο Μαντσίνι υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων, με τις αποδοχές του να είναι περίπου 700.000 ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός εξτρέμ και όχι κεντρικού χαφ, καθώς ο Αργεντίνος άσος μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο.

Για να μη χαθεί χρόνος μέχρι την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων και τις υπογραφές, ο Μαντσίνι πήγε το πρωί στο Κορωπί για προπόνηση, με τους νέους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με (το συνηθισμένο πια) τούνελ. Διάλεξε το Νο 17 και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, παρότι δεν μπήκε στην αποστολή για τυπικούς λόγους. Τα διαδικαστικά ολοκληρώθηκαν το βράδυ και με την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ μπορεί να είναι στην 20άδα και να παίξει απόψε (19.30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν διακριτό πλεονέκτημα με το 2-0 της νίκης τους στην Τούμπα.

Ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό θα κάνει και ο Κλεϊνχέισλερ, ενώ η συμμετοχή του Πούγγουρα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με το πρόβλημα να είναι σημαντικό, καθώς θα είναι απόντες οι Μάγκνουσον και Σένκεφελντ. Ο Φιλίπε Σοάρες τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Σήμερα (17.30) θα διεξαχθεί και ο αγώνας Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή