Παρελθόν ο Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν ο Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ επιβεβαιώθηκε και μέσω του Κυπέλλου, προκαλώντας παράλληλα εξελίξεις στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί από χθες παρελθόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό της Κυριακής ήταν σαρωτικοί και απέναντι στο Περιστέρι (85-57) και έφθασαν στην 11η κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία τους και στην τέταρτη συνεχόμενη εγχώρια κούπα μετά την επάνοδό τους στα «μεγάλα σαλόνια». Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα στην εξέδρα στα «Δύο Αοράκια», αφού ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε ούτε και στον ημιτελικό Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες (81-65) οι οποίοι πέτυχαν την 11η συνεχόμενη επικράτηση επί του «τριφυλλιού». Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφει το ενδιαφέρον της στην Ευρωλίγκα, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη Βαλένθια εκτός έδρας. Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (7.3), αναμένεται sold out, καθώς έχουν μείνει αδιάθετα μόλις 300 εισιτήρια.

Η απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού και στο Φάιναλ 8, έφερε το διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές, καθώς ο Σέρβος κόουτς με τον οποίο είχε συναφθεί διετές συμβόλαιο, ζητούσε όλο το ποσό (1,2 εκατ. ευρώ) που αντιστοιχούσε στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν και της επομένης. Τελικά η «χρυσή τομή» βρέθηκε, με τον 53χρονο προπονητή να συμφωνεί στο υπόλοιπο της φετινής και στο 50% της επομένης. Πλέον μένει να φανεί τι θα συμβεί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και αν ο Παναθηναϊκός, που την Πέμπτη αγωνίζεται στο Μιλάνο με την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα, θα ολοκληρώσει τη σεζόν με υπηρεσιακή λύση για τον πάγκο ή θα αναζητήσει άμεσα αντικαταστάτη, με αρκετά ονόματα ήδη να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός, που πανηγύρισε την 11η «κούπα» του στον θεσμό.

Οπως έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ που ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Basket League μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.3 (19.15 – ΕΡΤ3).

• Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο 31χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ Πιερ Οριόλα, με θητεία σε Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Χιρόνα, ενώ η Ενωση ήρθε σε συμφωνία και με τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ Μπρίντον Λεμάρ, που αγωνιζόταν στη γαλλική Λε Μαν και θα καλύψει το κενό του Τιμ Φρέιζερ.

• Ο Φώτης Τακιανός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή