ΠΣΑΠΠ: «Το χάος της Σούπερ Λιγκ 2»

ΠΣΑΠΠ: «Το χάος της Σούπερ Λιγκ 2»

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών με ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν οι ομάδες της κατηγορίας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ζοφερές καταστάσεις που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ 2, αναδεικνύει ο ΠΣΑΠΠ με ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων. Η -μονάχα στα χαρτιά- δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, έχει απαξιωθεί από όλους, σε σημείο όπου, όπως αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, να γίνεται έρανος ακόμη και για το καθημερινό φαγητό των παικτών και των οικογενειών τους.
Παίκτες και προπονητές δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους. Αλλοι κάνουν ψυχοθεραπεία για να αντέξουν και ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται.

Οπως χαρακτηριστικα αναφέρει ο ΠΣΑΑΠ στην αναρτηση του στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.psapp.gr: «XAOΣ. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία.
Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών.
Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα. Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται. Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή