Σούπερ Λιγκ 1: Ο Σπόραρ «μίλησε» στο 90΄

Σούπερ Λιγκ 1: Ο Σπόραρ «μίλησε» στο 90΄

Με γκολ του Σλοβένου στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει από την δύσκολη έδρα της Λαμίας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με «λυτρωτή» τον Αντράζ Σπόραρ στο 90΄, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Λαμία επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ήταν συναρπαστικό και γεμάτο φάσεις και για τις δύο ομάδες. Μάλιστα ο Σλοβένος έχασε πέναλτι στο φινάλε του ματς για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ημίχρονο με ένα εξαιρετικό γκολ του Μλαντένοβιτς στο 31΄ όμως δεν είχε συνέχεια στην αποδοσή του ενώ τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι γηπεδούχοι είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τους Ιωαννίδη (1΄) και Τσιλούλη (9΄) αλλά και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου επιβεβαίωσε τις αγωνιστικές της δυνατότητες στο Β΄ημίχρονο όπου μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καρλίτος στο 64΄.

Με την χρήση του VAR δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο 72΄σε ανατροπή του Παλάσιος καθώς προηγουμένως υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ιωαννίδης και ακυρώθηκε γκολ της Λαμίας στο 78΄με τον Τσιλούλη.

Ωσπου στο 90΄ κι ενώ οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς απο το 83΄αγωνιζοταν με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Αράο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Μπερνάρ σέντραρε και ο Σπόραρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο τέρμα της Λαμίας δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του…

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόσελεφ, Σιμόν, Κ. Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (90’+2’ Λόνγκο), Τζανδάρης, Σλίβκα (90’+2’ Αμαράλ), Νούνιες (76’ Σαντάνα), Μαρτίνεθ (65’ Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος (76’ Ακούνια).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (65’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι (65’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (82’ Αϊτόρ), Βέρμπιτς (69’ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82’ Σπόραρ).

 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή