Ηχηρή απόλυση Τσιτσιακόφ από ΠΑΟΚ

Ηχηρή απόλυση Τσιτσιακόφ από ΠΑΟΚ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός άρχισε να σχεδιάζει από τώρα την επόμενη ημέρα του έχοντας πετύχει πράματα και θάματα, η ηχηρή αποτυχία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ φέρνει μετασεισμικές δονήσεις ανάλογες μ’ αυτές που τον ταρακούνησαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γερμάν Τσιτσιακόφ, βασικός εκφραστής της πολιτικής του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας. Δύο μέρες πριν κλείσει η περίοδος, μίλησε στους παίκτες και τους ανακοίνωσε την αποχώρησή του: «Φεύγω γιατί δεν μπόρεσα να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να προχωρήσει μπροστά η ομάδα και να αλλάξει επίπεδο. Αν έκανα κάποια λάθη, σας ζητώ συγγνώμη». Ο Τσιτσιακόφ ήταν η αρχή. Αναμένεται ανάλογη συνέχεια, με πολλές αλλαγές προσώπων τόσο στο διοικητήριο όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες αλλά προς το παρόν προέχει ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην άδεια Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί τη νίκη για να έχει καλύτερες πιθανότητες να παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Απουσιάζουν ο τιμωρημένος Αθανασιάδης, οι τραυματίες Λούκας, Βίτορ, Μαντούρο, Χούσεν και οι Νίνης, Ολίσε, Γεωργιάδης για λόγους τακτικής, ενώ εξέτισαν οι Ινσαουράλδε, Τζαβέλας και επιστρέφουν. Πολλά νέα πρόσωπα θα έχει και ο Παναθηναϊκός, με τους Καπίνο, Αμπέντ (τιμωρημένοι), Πέτριτς (τραυματίας), Σίντελφελντ και Πράνιτς (εθνική Κροατίας) να είναι εκτός πλάνων. Πολύ κρίσιμος είναι και ο αγώνας Ατρόμητος-Αστέρας Τρ., με τους γηπεδούχους να επιζητούν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να αποφύγουν την τελευταία θέση και τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν με νίκη (ή και ισοπαλία αν ο ΠΑΟΚ δεν νικήσει τον Παναθηναϊκό) τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή