Με υπομονή στο πλάνο ο ΠΑΟ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκληση της Ευρώπης και ειδικά της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη για τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον πιέζει σε υπερβολικό βαθμό να κλείσει νωρίς το ρόστερ του για να αξιοποιήσει στο έπακρο το διάστημα της προετοιμασίας. Ο Νταμπίζας και ο Αναστασίου έχουν αποφασίσει να μην κάνουν σπασμωδικές κινήσεις στην επιλογή των παικτών μόνο και μόνο για να προλάβουν τον χρόνο, αλλά να «χτενίσουν» με υπομονή την αγορά για να βρουν παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά και όχι απλώς για να συμπληρώσουν το ρόστερ, πάντα μέσα στο πλαίσιο που επιβάλλει η οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» δεν έχουν κλείσει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή, ούτε και έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με τους Σίλντενφελντ, Αμπέντ και μέχρι ενός σημείου με τον Πράνιτς. Η πίεση του χρόνου δεν αλλάζει τη στρατηγική και δεν οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη ένας καλός κορμός από την περασμένη χρονιά και δεν απαιτείται, όπως πέρυσι τέτοια εποχή, να στηθεί η ομάδα σχεδόν από μηδενική βάση, οι όποιες προσθήκες στις θέσεις που έχουν αποφασισθεί, θα γίνουν προσεκτικά, έστω και αν χρειαστεί να καθυστερήσει λίγο η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Στόχοι υπάρχουν, επαφές γίνονται σε καθημερινή βάση και σύντομα, ενδεχομένως και αιφνιδιαστικά, θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Τουλάχιστον δύο νέοι παίκτες αναμένεται να είναι στην έναρξη της προετοιμασίας, με τις υπόλοιπες κινήσεις να ολοκληρώνονται σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή