Σε γερμανικά φιλέ στοχεύουν την πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι»

Σε γερμανικά φιλέ στοχεύουν την πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι»

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο τη νίκη, που θα ενισχύσει το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (21.00, OTE sport6HD) στο Φριντριχσάφεν την ομώνυμη γερμανική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με βασικό διαγώνιο τον Τζελάτι, καθώς ο Κλαρκ έμεινε στην Ελλάδα για θεραπεία.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μία νίκη και μία ήττα στη διοργάνωση, ενώ οι Γερμανοί προέρχονται από δύο ήττες και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξαναμπούν στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος των «Πειραιωτών», καθώς έχουν παίξει άλλες τέσσερις φορές στο «ZF» του Φριντριχσάφεν και έχουν ισάριθμες ήττες. Πασαδόρος των Γερμανών είναι ο Σίμον Τίσερ που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Ηρακλή. «Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα και συγκεντρωμένα και κυρίως να έχουμε διάρκεια. Πιθανή νίκη θα μας δώσει μικρό προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

• Στο Ταλίν της Εσθονίας βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Σέλβερ Ταλίν για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή