Παναθηναϊκός: Ηχηρή ρήξη στον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Ηχηρή ρήξη στον Ερασιτέχνη

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαθιά στα χαρακώματα μπήκαν οριστικά οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Μπαλτάκος, με ευθείες βολές εκατέρωθεν, σοβαρές κατηγορίες μέσω δημόσιων τοποθετήσεών τους, απειλές μηνύσεων και άμεσο επακόλουθο την απόφαση του προέδρου της ΚΑΕ να μην εμπλακεί με τον Ερασιτέχνη «μέχρι να καθαρίσει ο σύλλογος από “ποντικούς”», όπως ανέφερε. Η οριστική ρήξη επήλθε χθες μετά την απάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη σε όσα του καταλόγισε ο κ. Γιαννακόπουλος την προηγούμενη ημέρα. Σημεία τριβής ήταν οι όροι διεξαγωγής των εκλογών της 27ης Μαΐου, τα στοιχεία σχετικά με το ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων του συλλόγου, οι χειρισμοί για το γήπεδο στο Γουδί, η υποβάθμιση από μέρους του κ. Μπαλτάκου των χορηγιών του προέδρου της ΚΑΕ στα τμήματα του Ερασιτέχνη, η μη απόδοση των ποσοστών που αντιστοιχούν από τα έσοδα της ομάδας μπάσκετ και η αναφορά ότι, όταν κανείς δεν έβγαινε μπροστά για να σώσει τον σύλλογο, η μόνη που το τόλμησε ήταν η Θύρα 13.

Το σημείο, όμως, που εξόργισε περισσότερο τον κ. Γιαννακόπουλο, σε σημείο να μεταβεί, όπως δήλωσε στον Σπορ FM, σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση και εν συνεχεία να πάει στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να συναντήσει τον (απόντα εκείνη την ώρα) κ. Μπαλτάκο, ήταν η εξής αναφορά στη γραπτή δήλωσή του: «Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδί και το αντάλλαγμα θα ήταν να “έμπαινα μπροστά” στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός». Η έντονη αντίδραση του κ. Γιαννακόπουλου και η πληροφορία ότι κατέθεσε μήνυση προκάλεσαν ανάλογη απάντηση από την πλευρά του κ. Μπαλτάκου, με απειλή και δικής του μήνυσης για εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Το επόμενο επεισόδιο παίχθηκε με ανακοίνωση του κ. Γιαννακόπουλου, σε σκληρή γλώσσα και ακραίους χαρακτηρισμούς, όπου τονίζει μεταξύ άλλων: «Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι. Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Οταν ο Σύλλογος καθαρίσει από “ποντικούς”, είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας. Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδι, ώστε εγώ να μη χρειαστώ…

Υ.Γ.: Κομήτες πέρασαν πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννακόπουλοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόντες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή