7 λόγοι που αγαπάμε τα Επτάνησα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Επτά νησιά με κοινά στοιχεία αλλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, με μοναδικό φυσικό τοπίο, παραλίες, σπήλαια, καταρράκτες, περίπλοκη παράδοση και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Γι’ αυτούς τους λόγους αγαπάμε τα Επτάνησα.


Λευκάδα: Τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Είτε θέλετε να μείνετε στην παραλία έως το βράδυ είτε να κάνετε βόλτα πριν από το δείπνο είτε να εξερευνήσετε το νησί, στη Λευκάδα θα απολαύσετε τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα.


Στη Λευκάδα τα μπάνια είναι αλλιώς
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι εξωτικές καρτ ποστάλ γίνονται εδώ χαρτοπόλεμος. Λευκά βράχια, πράσινες πλαγιές, μπλε νερά και ηλιοβασιλέματα που θα θυμάσαι για μια ζωή.


Λευκάδα: Ιόνιο για πάντα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μπορεί να φαίνεται παλιομοδίτικο, αλλά το αυθόρμητο σεργιάνι με τους κανταδόρους της Λευκάδας, την «Αγιομαυρίτικη παρέα», έχει την πλάκα του.

Λευκάδα: Εικόνες από βουνό και θάλασσα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το νησί που συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω πλωτής γέφυρας είναι ιδανικό για τα ανοιξιάτικα Σαββατοκύριακα και, γιατί όχι, για τις πρώτες βουτιές.

Λευκάδα είναι…
ΤΑΞΙΔΙΑ

…γεύσεις, ήχοι, μυρωδιές. 20 αυθεντικές λευκαδίτικες εμπειρίες αποκαλύπτουν την ταυτότητα του «στεριανού» νησιού του Ιονίου και γίνονται αφορμή για να ταξιδέψετε έως εκεί.Λευκάδα: Το στεριανό νησί
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με το προνόμιο να συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω μιας πλωτής γέφυρας, έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται πως συνδυάζει τις χάρες ενός νησιού του Ιονίου με τις ευκολίες της στεριάς.

Λευκάδα: Με τα πολλά πρόσωπα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με μοναδικές παραλίες, πλούσια ορεινή ενδοχώρα και μια γραφική πόλη με χαρακτήρα, η Λευκάδα βρίσκεται χρόνια τώρα ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών.