Ρόδος: Χίλια πρόσωπα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Από τη μεσαιωνική γοητεία της παλιάς πόλης και την ντυμένη στα λευκά Λίνδο έως την κατάφυτη ενδοχώρα και τις ήσυχες παραλίες του νότου.


Ρόδος και των τουριστών, και των ιπποτών
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αρχαίοι Έλληνες, Βυζαντινοί, το Τάγμα των Ιωαννιτών, μουσουλμάνοι, Εβραίοι και Ιταλοί πέρασαν από εδώ, είναι όμως σαν να μην έφυγαν ποτέ. Μαθήματα αρχιτεκτονικής, ιστορίας, συμβίωσης. Στη μεσαιωνική πόλη-στολίδι, που είναι μία και μοναδική.


Ρόδος: Ιππότες με… ποδήλατα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η άνοιξη. Επισκεφτείτε τη διάσημη Κοιλάδα, και ας μην υπάρχουν πεταλούδες αυτή την εποχή. Η βόλτα στις λιμνούλες και στα ρομαντικά γεφυράκια είναι καταπράσινη και σκιερή κι αν φτάσετε έως την Ιερά Μονή Καλόπετρας, θα δείτε τη Ρόδο από ψηλά. Μια εικόνα Παραδείσου, με τιτιβίσματα πουλιών, παγόνια, τρεχούμενα νερά και μικρά μονοπάτια.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο… Μαραθώνιος
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το «σμαραγδένιο νησί» ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός με μια μοναδική διαδρομή, δίπλα από ιστορικά μνημεία και τοπία φυσικής ομορφιάς.

Ρόδος: Αιώνια κοσμοπολίτισσα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με μία από τις ωραιότερες μεσαιωνικές πόλεις της Μεσογείου, που προστατεύεται ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO και με το project για την επαναδημιουργία του περιώνυμου Κολοσσού της στα σκαριά, συνιστά μία από τις βασικές ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, παραμένοντας -δικαιολογημένα- κοσμοπολίτισσα.Η άλλη Ρόδος
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο βραβευμένος με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» Γιώργος Χρυσοστόμου μάς ξεναγεί στις ομορφιές του νησιού του πίσω από τη βιτρίνα…