Netflix – «Windfall»: Αιχμάλωτοι στην εξοχική βίλα ενός ζάμπλουτου τεχνολογικού αστέρα

Netflix – «Windfall»: Αιχμάλωτοι στην εξοχική βίλα ενός ζάμπλουτου τεχνολογικού αστέρα

«Windfall» στο Netflix: ταλαντούχο καστ, προεξάρχοντος του υποψήφιου για Οσκαρ Τζέσι Πλίμονς. «They Call Me Magic» στο AppleTV: υπόσχεται να μας συστήσει ξανά τον θρυλικό Ερβιν «Μάτζικ» Τζόνσον

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξερεύνηση στον ωκεανό του Netflix αυτή την εβδομάδα μας βγάζει ταινία και μάλιστα αρκετά παράξενη για τα δεδομένα της δημοφιλούς πλατφόρμας. Το «Windfall» εκτυλίσσεται στην εξοχική βίλα ενός ζάμπλουτου τεχνολογικού αστέρα, όπου «μπουκάρει» ένας επίδοξος διαρρήκτης. Αναπάντεχα ωστόσο ο ιδιοκτήτης καταφθάνει με τη σύζυγό του και οι δυο τους πλέον κρατούνται αιχμάλωτοι, μέχρι να έρθει απέξω ένα σεβαστό ποσό μετρητών για να αφεθούν ελεύθεροι. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Τσάρλι Μακ Ντάουελ, χρησιμοποιεί ένα περιορισμένο αλλά ταλαντούχο καστ, προεξάρχοντος του υποψήφιου για Οσκαρ Τζέσι Πλίμονς, προκειμένου να υποστηρίξει το κοινωνικό του σχόλιο. Οι κουβέντες περί πλούτου και ηθικής μεταξύ των χαρακτήρων έχουν σίγουρα ενδιαφέρον, παρότι αισθητικά το σύνολο είναι ίσως υπερβολικά στυλιζαρισμένο.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Ο θρυλικός «Μάτζικ» Τζόνσον στο «They Call Me Magic»

Μια πολυαναμενόμενη, άκρως εξομολογητική σειρά ντοκιμαντέρ, με θέμα τον θρυλικό Ερβιν «Μάτζικ» Τζόνσον, έρχεται σύντομα στην πλατφόρμα της Apple TV. Περίπου όπως έγινε και με το πολύ επιτυχημένο «The Last Dance» του Netflix, η νέα σειρά υπόσχεται να μας συστήσει ξανά έναν από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, μαζί με το περιβάλλον μέσα από το οποίο αναδύθηκε. Σε πρόσφατη εκτενή συνέντευξη στο Variety, ο Τζόνσον αποκάλυψε πως το «They Call Me Magic» περιέχει τα πάντα: από τα παιδικά του χρόνια στο βαθιά θρησκευόμενο οικογενειακό περιβάλλον μέχρι την απόλυτη δόξα στο NBA, τις αμέτρητες κατακτήσεις, αλλά και τη μεγάλη μάχη με τον HIV που συγκλόνισε τον κόσμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Δεν λείπει επίσης η μετά το μπάσκετ πορεία, καθώς και η σχέση με τον ανοιχτά ομοφυλόφιλο γιο του.

View this post on Instagram

A post shared by Apple TV (@appletv)

Δωρεάν προσφέρει από αύριο, και μέχρι τις 18/4, 25 επιλεγμένες ταινίες το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, μέσω της πλατφόρμας peloponnisosdocfestival.com. Πρόκειται για φιλμ της πιο πρόσφατης παραγωγής, κατά κανόνα μεγάλου μήκους, από τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη μέχρι την Αφρική και το Νεπάλ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ντοκιμαντέρ μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του φεστιβάλ. Ολες τους είναι διαθέσιμες από την πρώτη μέρα και ο αριθμός των θεάσεων είναι περιορισμένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή