Παράταση για το «Φάντασμα της Οπερας»

Παράταση για το «Φάντασμα της Οπερας»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολος αντίπαλος αποδεικνύεται το «Φάντασμα της όπερας» απέναντι στον χρόνο, καθώς η διάρκεια ζωής του παρατείνεται στο Broadway της Νέας Υόρκης.

Τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε πως είχε φτάσει πια η στιγμή να κατέβει από τη σκηνή το μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, έπειτα από τη συμπλήρωση 35 χρόνων επιτυχημένων παραστάσεων που διέκοψε, όμως, η πανδημία του κορωνοϊού. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό ήταν αρκετό για να κινητοποιήσει τους θαυμαστές του διάσημου μιούζικαλ που ήθελαν να ξαναδούν τον παραμορφωμένο Ερικ να ερωτεύεται παράφορα την Κριστίν και να πεθαίνει μυστηριωδώς. Και πραγματικά, οι θαυμαστές του Φαντάσματος συνέρρευσαν στο θέατρο της Νέας Υόρκης εκτοξεύοντας τις εισπράξεις των εισιτηρίων, οι οποίες ανήλθαν στα 2,2 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους New York Times. Ετσι, οι παραγωγοί του έργου αποφάσισαν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του κατά οκτώ εβδομάδες, έως τις 16 Απριλίου. Φυσικά, κανείς δεν θρέφει αυταπάτες. Η αύξηση των εισιτηρίων είναι μια σημαντική ανάσα ζωής για την παραγωγή, αλλά το μιούζικαλ, όπως δήλωσε ο παραγωγός Κάμερον Μάκιντος, θα κλείσει τον κύκλο του. Η επιστροφή στις μεγάλες κλειστές αίθουσες μετά την πανδημία δεν είναι εύκολη για το κοινό, είτε αυτό είναι στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα, και το Broadway, όσο απίθανο και αν φαίνεται, δεν κατάφερε να ανακάμψει οικονομικά. Αν θα επιστρέψει ποτέ στη σκηνή; Ο Μάκιντος είναι βέβαιος: «Είναι ένα υπέροχο σόου και τα μεγάλα κλασικά έργα πάντα επιστρέφουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή