Ταχυδρομικός απολογισμός του Φεστιβάλ Αθηνών

Ταχυδρομικός απολογισμός του Φεστιβάλ Αθηνών

Σε συνέχεια μιας πρακτικής που φαίνεται να καθιερώνει το Φεστιβάλ Αθηνών, χθες ανακοινώθηκε από την «ομάδα του φεστιβάλ» ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέχεια μιας πρακτικής που φαίνεται να καθιερώνει το Φεστιβάλ Αθηνών, χθες ανακοινώθηκε από την «ομάδα του φεστιβάλ» ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η πεντασέλιδη ανακοίνωση υπενθυμίζει τις εμβληματικές παραστάσεις και τις νέες πρωτοβουλίες του φεστιβάλ και παρέχει ορισμένα ποσοτικά στοιχεία για το ενδιαφέρον του κοινού. Σύμφωνα με τον απολογισμό: «Η καλλιτεχνική περίοδος 2023 είναι η χρονιά με τις υψηλότερες πωλήσεις εισιτηρίων των τελευταίων 6 χρόνων. Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με το 2022, σημειώθηκε θεαματική αύξηση 10% στο σύνολο των θεατών, 19% στο σύνολο του αριθμού των εισιτηρίων και 23% στο σύνολο των εισπράξεων».

Οι θεατές ανήλθαν στους 240.000. Ολα αυτά ακούγονται ωραία και ενθαρρυντικά για ένα θεσμό που δεν του λείπει η δυναμική και η εξωστρέφεια, αλλά σε μια ζωντανή συνέντευξη Τύπου θα μαθαίναμε κι άλλα πράγματα, όπως π.χ. εάν ο αριθμός των θεατών αντιστοιχεί στα εισιτήρια που κόπηκαν, αν η αύξηση αφορά παραγωγές του φεστιβάλ ή ιδιωτών, ή τις πρώτες σκέψεις για την επόμενη χρονιά. Γενικά, θα ξαναβρισκόμασταν με την ομάδα του φεστιβάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή