Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δύο Τετάρτες, σήμερα και στις 13 Μαρτίου, το Κύτταρο γιορτάζει την Αποκριά και μας καλεί να διασκεδάσουμε με το αγαπημένo συγκρότημα των Locomondo. Αχαρνών και Ηπείρου 48, ώρα προσέλευσης 20.00, ώρα έναρξης στις 21.00.

Σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια πέθανε η Μελίνα Μερκούρη (φωτογραφία) και τα δημόσια μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι υποδέχονται το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Στη μνήμη της, το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνει ένα αφιέρωμα παρουσία των Σπύρου Αρσένη, Γιώργου Αρχιμανδρίτη, συγγραφέων του βιβλίου «Μελίνα. Μια σταρ στην Αμερική», και του Γιάννη Ζουμπουλάκη. Σίνα 31, στις 19.00.

Εγκαινιάζει απόψε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου την εκθεσιακή δράση «Διάλογοι για την ισότητα των φύλων» στην αίθουσα των μινωικών τοιχογραφιών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει σε συνομιλία δύο εκφράσεις του θηλυκού και του αρσενικού στην τέχνη της Κρήτης. Ξανθουδίδου και Χατζηδάκη, Ηράκλειο, στις 19.00.

Σαν μια θεατρική τελετή, ένα υπαρξιακό σκηνικό ταξίδι, ένας μονόλογος που στηρίζεται στο ποίημα του Αγγελου Σικελιανού «Ταξιδεύω με το Διόνυσο» περιγράφεται η παράσταση «Ορθιε Σκοπέ», που ξεκινά σήμερα. Κείμενα, σκηνοθεσία, ερμηνεία: Γιώργος Φριντζήλας. Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α και Σικίνου 37Α, στις 21.00.

Παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Λυμπεροπούλου «Χάρης Λυμπερόπουλος. Κοντά στον Αιώνα. Συνομιλώντας με τον πατέρα μου». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Δημήτρης Χριστοδούλου, πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου, και ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού «Γαλαξίας» Νέας Σμύρνης, 2ας Μαΐου, στις 18.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή