Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι κύκλοι συζητήσεων που ξεκίνησε το Εθνικό Θέατρο, και σήμερα στην Κεντρική Σκηνή του κτιρίου Τσίλλερ θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση «Αναπηρία και ισότητα: Προκλήσεις και προοπτικές». Συμμετέχουν οι Κατερίνα Βρανά, stand up comedian, Βασιλική Δρίβα, ηθοποιός, Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια με αμαξίδιο, Πάνος Κατσής, stand up comedian, Χρυσέλλα Λαγαρία και Θοδωρής Τσάτσος της Black Light. Συντονίζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Με διερμηνεία στη νοηματική.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής «Εύκρατη ζώνη» της Ηλιας Μπούρα, η ποιήτρια θα συνομιλήσει με τον Θανάση Πάνου για τις επιρροές, τις αφορμές και την πρώτη επαφή με την τέχνη της ποίησης. Ιανός, Σταδίου 24, στις 20.30.

Η παράσταση «Ουρανός κατακόκκινος. Χρόνος πριν. Χρόνος μετά» (φωτογραφία) αντλεί έμπνευση από το συγγραφικό σύμπαν της Λούλας Αναγνωστάκη και με τη χρήση νέων μέσων αφηγείται την ιστορία της Σοφίας Αποστόλου, της ηρωίδας του ομώνυμου έργου, που ισορροπεί αριστοτεχνικά στα μεταιχμιακά δίπολα της συγγραφέως. Σύλληψη και σκηνοθεσία Ελένη Παργινού, παίζουν οι Σοφία Κορώνη, Νεφέλη Ανανιάδη, Ελένη Παργινού. Bios, Πειραιώς 84, στις 21.00.

Mία περιήγηση στη γυναικεία έκφραση και ευαισθησία μέσα από τις ιδιαίτερες και δύσκολες ζωές των Μπίλι Χόλιντεϊ, Εντιθ Πιάφ, Μαρίκα Παπαγκίκα και Ελις Ρεγκίνα, με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια αλλά και τις πόλεις όπου έζησαν. Αλεξάνδρεια, Σμύρνη, Παρίσι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Νέα Υόρκη. Σε αυτό το ταξίδι μας καλεί η Φένια Παπαδόδημα στο Half Note Jazz Club με το «Travellin All Alone». Τριβωνιανού 17, στις 21.30.

Τρεις νέοι άνθρωποι, λίγο πριν και λίγο μετά τα 30, προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη ζωή, στον έρωτα και στη φιλία. Αποτυχημένες οντισιόν και συνεντεύξεις για δουλειά, η ενηλικίωση και η ελπίδα ότι, δεν μπορεί, κάτι θα συμβεί… Ολα με φόντο την Αθήνα του σήμερα. «Δε μιλένιαλς», Τεχνοχώρος Φάμπρικα – BAR, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή