Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εκδήλωση για τη «Μαύρη λογοτεχνία ως γέφυρα πολιτισμών» διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος με δωρεάν είσοδο. Θα μιλήσουν οι Κατερίνα Σχινά, Μιχάλης Αφολαγιάν, Ιωάννα Ηλιάδη, Μενέλαος Καραμαγγιώλης. Θα παίζουν μουσική ζωντανά οι Yinka & Alex Demanis acoustic Set και συμμετέχει η Anna Paspati. Πύργος Βιβλίων, ΚΠΙΣΝ, στις 18.30.

«Το φαγητό είναι το αθώο θύμα μας και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό», σημειώνει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λιόλιος για την παράσταση «Το φαγητό» (φωτογραφία) που ανεβαίνει και πάλι από σήμερα στο θέατρο «Πλύφα». Κείμενο: Μαρία Λαϊνά. Παίζουν οι Σταύρος Λιλικάκης, Δημήτρης Λιόλιος. Κορυτσάς 39, Βοτανικός, Κτίριο 7Γ, στις 21.15.

Εκρηκτικός στο κέφι και με μια σπάνια φωνή ο Δώρος Δημοσθένους θα εμφανιστεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club με το «More Hard Day’s Nights», ένα αφιέρωμα στο μυθικό συγκρότημα των Beatles και τα μουσικά κομμάτια τους που έχουμε λατρέψει. Τριβωνιανού 17, Μετς, Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30, Κυριακή στις 21.30.

Ο θεωρητικός φυσικός Rayman ετοιμάζεται να παραλάβει το βραβείο που, έστω και με καθυστέρηση, αποφάσισε να του απονείμει η Ακαδημία Επιστημών ως αναγνώριση. Το έργο «Rayman ούρλιαξε» του Γιάννη Μαυριτσάκη ξεκινάει σήμερα τις παραστάσεις του στο θέατρο «Σφενδόνη». Σκηνοθεσία: Περικλής Μουστάκης. Παίζουν οι Χάρης Φραγκούλης, Κώστας Νικούλι, Φραγκίσκη Μουστάκη και η υψίφωνος Λητώ Μεσσήνη. Μακρή 4, Ακρόπολη, στις 21.00.

Μια γυναίκα που κυνηγάει τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι ένας άνδρας που αγαπάει τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μια ψευδώς ρομαντική, τρυφερά σκληρή, αλλά κυρίως θλιβερή κωμωδία. Αυτή είναι η υπόθεση της παράστασης «Ζαν και Βεατρίκη» της Κάρολ Φρέσετ που ξεκινάει σήμερα σε σκηνοθεσία Βάσιας Αργέντη στο «Από Μηχανής Θέατρο». Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή