Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Παρασκευή; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την έκδοση από το ΜΙΕΤ του τόμου «Σπύρος Α. Ευαγγελάτος», το βιβλίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα 1 Απριλίου σε εκδήλωση-συζήτηση τον συντονισμό της οποίας έχει η κόρη του κορυφαίου θεατρικού σκηνοθέτη, φιλολόγου και πανεπιστημιακού δάσκαλου, Κατερίνα Ευαγγελάτου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στις 7 μ.μ., Αγγελικής Χατζημιχάλη 15, Πλάκα.

Το «Μυστήριο 20. Performing Arts Initiator – Αφηγηματική αρχαιολογία», μια συνάντηση για κοινό και ειδικούς με κύριο στόχο την ενθάρρυνση του διεπιστημονικού διαλόγου ανάμεσα στους τομείς των τεχνών και της αρχαιολογίας, εκτυλίσσεται στον Αρχαιολογικό Χώρο Ελευσίνας (φωτογραφία). Σε παράλληλη δράση παρουσιάζεται σήμερα το γλυπτικό έργο του Διονύση Χριστοφιλογιάννη «O στρατός του Γκούμα». Στις 6 μ.μ., Παλαιό Ελαιουργείο.

«Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος», ο εξαιρετικός μονόλογος του βραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Ζουζέπ Μαρία Μιρό, ερμηνεύεται από τον Αργύρη Ξάφη, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου. Θέατρο Θησείον, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή.

Το βιβλίο του Αθανασίου Λαμπρόπουλου «Ιστορία της Βυτίνας» (εκδ. Παπαζήση) θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους, ανάμεσά τους ο πρ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στις 2 Απριλίου, στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής. Στις 6 μ.μ., Σταδίου 13.

Η Εφη Ρευματά σκηνοθετεί στη Μικρή Σκηνή του θεάτρου Ανεσις το έργο του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ», φωτίζοντάς το μέσα από διαφορετική οπτική, με τρεις ηθοποιούς επί σκηνής και τα κοστούμια της Λουκίας. Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Βίκυ Βολιώτη. Θέατρο Ανεσις, λεωφόρος Κηφισίας 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή