Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τρίτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών ξεκινάει αύριο ένα νέο κύκλο ομιλιών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Επιστήμης κοινωνία» με τίτλο «Ενας αιώνας, δύο προσφυγικές κρίσεις 1922-2015» θέλοντας να θέσει ερωτήματα. Θα μιλήσουν η Ελένη Κυραμαργιού, ερευνήτρια, και η Ολγα Λαφαζάνη, επιστημονική υπεύθυνη του έργου. Αφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας», στις 19.00, με δωρεάν είσοδο και διαδικτυακή παρακολούθηση.

Συνεχίζεται για τις Τρίτες του Απριλίου το έργο «Κρυφτό», ένα έργο για το παιχνίδι των σχέσεων αλλά και των καταπιεσμένων συναισθημάτων, της μοναξιάς αλλά και της ευτυχίας, της καταξίωσης, του Αμερικανού συγγραφέα και σεναριογράφου Ντάγκλας Κάρτερ Μπιν. Σκηνοθεσία Ρωμανός Μαρούδης, με τους Ευαγγελία Βουκάντση, Πάνο Κούλη, Δήμητρα Μπαντή, Δημήτρη Τσιγκριμάνη. Θέατρο Altera Pars, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, στις 21.00.

Η έκθεση «Φύση Πάσχουσα / Natura Patiens» (φωτογραφία) παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ και σε επιμέλεια της Νίνας Φραγκοπούλου, με τη συμμετοχή 32 καταξιωμένων καλλιτεχνών με διάφορες τεχνικές. Κτίριο Α, Λεωνίδου και Μυλλέρου, Μεταξουργείο, Τρίτη – Σάββατο από τις 11.00 έως τις 19.00 και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 16.00.

Η περυσινή επιτυχία «A man and his double» επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο ΠΛΥΦΑ. Ο χορευτής και ο μουσικός μοιράζονται τους ρόλους του θύτη και του θύματος, της εξουσίας και του εξουσιαζόμενου, αυτού που συμμορφώνει κι αυτού που συμμορφώνεται. Χορογραφία και ερμηνεία Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, μουσική και ερμηνεία Γιάννης Αγγελάκης. Κτίριο 7Γ, Κορυτσάς 39, στις 21.00.

Παρουσίαση του νέου αναθεωρημένου βιβλίου της Ελενας Χουζούρη «Πατρίδα από βαμβάκι» στον Ιανό. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Ελένη Κεχαγιόγλου, φιλόλογος, Ελισάβετ Κοτζιά, κριτικός λογοτεχνίας, και ο Παντελής Μπουκάλας, συγγραφέας, δημοσιογράφος. Σταδίου 24, στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή