Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Μαργαρίτα Πουρνάρα φιλοξενεί τους υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας Παύλο Γερουλάνο, Νάσο Ηλιόπουλο, Κώστα Μπακογιάννη και Νίκο Σοφιανό σε ένα ντιμπέιτ που θα δώσει απαντήσεις σε πέντε θεματικές για την πρωτεύουσα. Στις 8.30 μ.μ. Ιανός, Σταδίου 24.

• Το μουσικό σχήμα των Rebetien καλεί τους λάτρεις της ρεμπέτικης μουσικής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για ένα ταξίδι από τη δεκαετία του 1930 ώς τα μέσα της δεκαετίας του 1950. Στις 9.30 μ.μ.Λεωφόρος Συγγρού 143.

• Παρουσίαση των νέων βιβλίων της σειράς «Βασική Ιστορική Βιβλιοθήκη» (εκδ. Εστία), «Η ληστεία στο ελληνικό κράτος (μέσα 19ου – αρχές 20ού αι.)» του Νικόλαου Α. Αναστασόπουλου και «Η υγειονομική συγκρότηση του ελληνικού κράτους, 1833-1845» του Θανάση Μπαρλαγιάννη. Στις 7 μ.μ. Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο, Μασσαλίας 22.

• Ομιλία του ακαδημαϊκού Χρήστου Ζερεφού με θέμα: «Κλιματική Αλλαγή: Χθες, Σήμερα και Αύριο». Στις 7 μ.μ. Αμφιθέατρο «Αγγελος Γουλανδρής» Κέντρο ΓΑΙΑ, Οθωνος 100, Κηφισιά.

• Συναυλία από τους Plaza Ensemble με τίτλο: «Ταγκό & Tango» στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ. Φράγκων 15.

• Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Direct Gaze» (Αμεση Ματιά), του Μαρσέλο Φίνκο, στον εκθεσιακό χώρο Casa do Brasil, στην πρεσβεία της Βραζιλίας. Στις 7 μ.μ. Βασιλίσσης Σοφίας 23.

• Η μπάντα «Alcedo Folk Band» για μια βραδιά στο Half Note με την Κατερίνα Πολέμη και τους Terra Voce. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή