Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το πρώτο Athens Fashion Film Festival (έως 27/2) είναι γεγονός και μαζί του φέρνει ταινίες μόδας μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ, όπου ο κινηματογράφος και η μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Στο Μέγαρο Μουσικής. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η S.G. Art Gallery εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση κεραμικής πέντε σημαντικών σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στο «Εγκώμιον Κεραμικής», σε επιμέλεια της Λουίζας Καραπιδάκη. Στις 8 μ.μ. Κλεομένους 2.

• Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο «tango nocturno» στην γκαλερί Kaplanon. Καπλανών 5 και Μασσαλίας.

• Τη συναυλία «Αθήνα κόρη τ’ ουρανού» παρουσιάζουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εορταστικών εκδηλώσεων. Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τέχνη και ψευδαίσθηση» (εκδ. Πατάκη) του Ε. Η. Γκόμπριχ από τους Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, Ανδρέα Παππά, Παναγιώτη Πούλο, στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 45.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τοπία της κρίσης στη Νότια Ευρώπη» του Κωστή Χατζημιχάλη (εκδ. Αλεξάνδρεια) από του Χ. Γολέμη, Λόη Λαμπριανίδη, Δήμητρα Σιατίτσα, Σοφία Σκορδίλη. Συντονίζει ο Στρατής Μπουρνάζος. Στις 7.30 μ.μ. Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου.

• O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης παρουσιάζει δύο άλμπουμ του στη σκηνή του Faust Bar Theater. Στις 10 μ.μ. Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή