Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τα «Μαθήματα Πολέμου ΙΙ: Σικελικά Δράματα» σε κείμενο Γιάννη Λιγνάδη και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη παρουσιάζει το Μέγαρο Μουσικής. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ιδέες της σκληρότητας και της καλοσύνης. Εθνικισμός, σοσιαλισμός, ρατσισμός  (1897-1922)» (εκδ. Καστανιώτη) του Παντελή Βουτουρή στο Σπίτι της Κύπρου. Στις 7.30 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα.

• Συζήτηση με την Αντρέα Μαρκολόνγκο, συγγραφέα των βιβλίων «Η υπέροχη γλώσσα. 9 λόγοι για να αγαπήσεις τα αρχαία ελληνικά» και «Το μέτρο του ηρωισμού. Ο μύθος των Αργοναυτών και το θάρρος που παρακινεί τους ανθρώπους ν’ αγαπούν». Στις 7 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδη-μίας 65.

• Εκθεση ζωγραφικής του Μπάμπη Πυλαρινού με τίτλο «Πεταλούδα στο μπαλκόνι» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών. Πλ. Μητροπόλεως 11.

• Εκθεση έργων του Γιώργου Λάππα και της Αφροδίτης Λίτη με τίτλο «Παράλληλες Οπτικές» παρουσιάζεται στην «Ελληνογερμανική Αγωγή». Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη.

• Εγκαίνια της έκθεσης του Κυριάκου Κατζουράκη με τίτλο «Αναφορά στην Γκουέρνικα» στο Μέγαρο Εϋνάρδου, σήμερα στις

8 μ.μ. Διάρκεια έως 27/7. Αγίου Κωνσταντίνου 20 & Μενάνδρου.

• Η παράσταση «Xαρτοπόλεμος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη επιστρέφει στο θέατρο Μικρό Γκλόρια για 8 παραστάσεις από Κυριακή έως Τετάρτη. Εως 21/5. Στις 9.30 μ.μ. Ιπποκράτους 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή