Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης, φέρνοντας μαζί του τα «Τραγούδια του πεζοδρομίου», την επιτυχημένη μουσική παράσταση που ξεκίνησε τον περασμένο χειμώνα. Τραγούδια παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα κ.ά. Στις 9 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης.

Η παράσταση «Αρης» της Σοφίας Αδαμίδου, που αναφέρεται στον Αρη Βελουχιώτη, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στη Λαμία, στις 9 μ.μ. Λαμία.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρουσιάζουν «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, στο Θέατρο Πέτρας, στις 9.15 μ.μ. Πετρούπολη.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies παρουσιάζουν τραγούδια από τον νέο τους δίσκο αλλά και παλιές τους επιτυχίες, φθάνοντας έως και την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας και στο πλαίσιο των Αισχυλείων. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Ελευσίνα.

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει την «Κρητική τριλογία» (Κρητικός Πόλεμος, Οδύσσεια, Ερωτόκριτος), με τους Vamos Ensemble και ερμηνευτές τούς Θοδωρή Βουτσικάκη, Ιωάννα Φόρτη κ.ά. στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κρήτη, μία Ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί». Στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» και ώρα 8.30 μ.μ. Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίνει συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας. Με παλιά τραγούδια αλλά και υλικό από τη νέα του δουλειά «Μπλέξαμε». Στις 8.30 μ.μ. Νέα Ιωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή