Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– H έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Δέκα χρόνια σιωπής…» αποτελεί αφιέρωμα στον Σταύρο Ιωάννου και εστιάζει στα ζωγραφικά του τοπία. Εως 2/11. Evripidis Art Gallery, Ηρακλείτου 10 & Σκουφά, Κολωνάκι.

– Το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας ταξιδεύει και φέτος με πρώτο σταθμό, παραδοσιακά, τον κινηματογράφο «Τριανόν». Οι προβολές ξεκινούν σήμερα και διαρκούν ώς 16/10. Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων.

– Εγκαίνια σήμερα για την έκθεση «Από το κτήριο στην κοινότητα: Ο Ιωάννης Δεσποτόπουλος και το Bauhaus», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Bauhaus, στην οποία παρουσιάζονται υλικά αρχείου: σχέδια, φωτογραφίες, προπλάσματα, κείμενα αλλά και ηχητικά αποσπάσματα. Από το Ινστιτούτο Goethe σε συνεργασία με τα Αρχεία Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη. Στις 8 μ.μ. Εως 7/11. Ωδείον Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου 17-19.

– Ο Monsieur Minimal, ο Δάκης κι η Ανδριάνα Μπάμπαλη επιστρέφουν στο αγαπημένο Tiki bar, για τις τελευταίες τους «Erotica» παραστάσεις κάθε Πέμπτη από σήμερα. Εως 31/10. Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη.

– Ο Raul Moretti προσεγγίζει τη μουσική με έναν πολύ προσωπικό τρόπο στο οπτικοακουστικό θέαμα «Harpscapes», ένα πρόγραμμα με άρπα, ηλεκτρονικά μουσικά στοιχεία και βίντεο. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου.

– Οι Whereswilder παρουσιάζουν νέες συνθέσεις μαζί με επιλογές από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου. Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 27.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή