Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– H έκθεση με τίτλο «Qi Baishi: Η μυστηριώδης Ανατολή» με έργα του επιφανούς Κινέζου ζωγράφου Qi Baishi εγκαινιάζεται σήμερα και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη 126 αντιπροσωπευτικούς πίνακές του. Στις 8 μ.μ. Εως 12/1/20. Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1.

– Το νέο μέλος της οικογένειας musicAeterna, τη Βυζαντινή Χορωδία, θα συστήσει στο ελληνικό κοινό o Θεόδωρος Κουρεντζής με μια συναυλία που είναι αφιερωμένη σε έργα της βυζαντινής υμνογραφίας. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων με έργα των John Wilbye, Henry Purcell, Charles Stanford, Ralph Vaughan-Williams και Benjamin Britten στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη και τον Τίτο Γουβέλη στο πιάνο. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

– Διάλεξη της καθηγήτριας Φρανσουάζ Κομπ, αστροφυσικού, κατόχου της έδρας «Γαλαξίες και Κοσμολογία» στο Collège de France, με θέμα τις μαύρες τρύπες του Διαστήματος. Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η διεθνής ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Any More Odes? – Αλλες Ωδές», που διοργανώνεται από το Transeurope Photo, την EyesCulture και την EuroMare, παρουσιάζεται στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων. Εως 31/1/20. Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, Βασ. Σοφίας – Πάρκο Ελευθερίας.

– Η ατομική έκθεση του Βασίλη Σκυλάκου με τίτλο «Εδώ κι εκεί και παντού», σε επιμέλεια του ιστορικού Τέχνης Χριστόφορου Μαρίνου παρουσιάζεται στην γκαλερί Roma έως 7/12. Ρώμα 5, Κολωνάκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή