Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη και η ερμηνεύτρια  Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε ρόλο δημοσιογράφου, συνομιλούν με τον ταλαντούχο συνθέτη Γιάννη Xριστοδουλόπουλο. Στις 8.30 μ.μ. στον Ιανό, Σταδίου 24.

– Αφιέρωμα της Ταινιοθήκης της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Φωτογραφία & Σινεμά: Καδράροντας τον κόσμο». Σήμερα προβάλλεται η ταινία «Χίλιες φορές καληνύχτα» και θα μιλήσει ο Γρηγόρης Πασχαλίδης, καθηγητής Πολιτισμικών Σπουδών του ΑΠΘ. Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

– Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση «Ανακαλύπτοντας τον Σκαλκώτα», κορωνίδα των εκδηλώσεων του έτους Σκαλκώτα, που επιτρέπει στους επισκέπτες να «βυθιστούν» στη μουσική του συνθέτη και να ανακαλύψουν τη ζωή, την προσωπικότητα και το έργο του μέσα από πρωτότυπο υλικό. Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ο οργανισμός ΝΕΟΝ παρουσιάζει την πρώτη αναδρομική έκθεση της Lynda Benglis στην Ελλάδα. Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Βασ. Σοφίας και Ηροδότου 1.

– Μια νέα τρυφερή χειμωνιάτικη ιστορία κινουμένων σχεδίων από την Ουκρανία φέρνει για τα παιδιά το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, με τίτλο «Κρούμκα: Μια χειμωνιάτικη ιστορία» (από 5 ετών). Τμήμα κρατήσεων: 210-94.69.641(Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 π.μ. – 4.30 μ.μ.). Στον θόλο του Πλανηταρίου, Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο.

– Την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» παρουσιάζει το Ιδρυμα της Βουλής στον εκθεσιακό χώρο του, από τις 9 π.μ. Βασ. Σοφίας 11. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή