Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την ομαδική έκθεση «Εδαφικές μετατοπίσεις» εγκαινιάζει το TAF (Τhe Art Foundation) σε επιμέλεια της Ραλλούς Αβραμίδου και της Μαργαρίτας Καταγά. Στις 8 μ.μ. Νορμανού 5, Μοναστηράκι.

– Παρουσίαση του βιβλίου «120 σατιρικοί χάρτες. Ιστορικές και σατιρικές καταγραφές της Ευρώπης (19ος-21ος αι.)» (εκδ. Μίλητος) του Παναγιώτη Ν. Σουκάκου . Στις 8 μ.μ. Ιδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13.

– Την παράσταση «Το καινούργιο σπίτι» του Κάρλο Γκολντόνι παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη, στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Ρεξ. Πανεπιστημίου 48.

– Ο Θοδωρής Βρανάς παρουσιάζει τη φωτογραφική του έκθεση «My Hoodie», ένα φόρο τιμής στο φούτερ με κουκούλα. Από τις 12 το μεσημέρι. Pop Up 123, Ευρυσθέως 3 και Πειραιώς, Γκάζι.

– Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα με τίτλο «Κόκκιν’ αχείλι εφίλησα» (εκδ. Αγρα) και υπότιτλο «Το ταξίδι του φιλιού και ο έρωτας σαν υπερβολή». Θα μιλήσουν ο Θωμάς Κοροβίνης και η  Ανθούλα Δανιήλ. Δημοτικά τραγούδια θα παίξει το μουσικό σχήμα «Μίτος». Στις 8 μ.μ. Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3.

– «Ο Ελύτης και οι άλλοι», εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την απονομή του βραβείου Νομπέλ στον ποιητή. Στις 7.30 μ.μ. Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Eνωσης, Μασσαλίας 22.

– Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Πράξις Γ΄» (εκδ. Περισπωμένη) του Νικόλα Ε. Φαραντούρη με τη συμμετοχή του ποιητή Γιώργου Βέη. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο συγγραφέας. Στις 8 μ.μ. Γεωργίου  Γενναδίου 5. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή