Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής «Ο τόπος των ονείρων» στο βιβλιοπωλείο «Λεμόνι», με έργα των Ηούς Αγγελή, Αλέξανδρου Ισαρη, Λίζης Καλλιγά, Ισμήνης Καρυωτάκη, Βασιλικής Πανταζή, Μάριου Σπηλιωτόπουλου και Εύης Τσακνιά. Ηρακλειδών 22, Θησείο.

– Συνεχίζεται η έκθεση «KAIROS. Ανακάλεσμα της Γης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ, στη Βίλα Καπαντζή. Βασιλίσσης Ολγας 108.

– Πάρτι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, με τίτλο «NYE 2020: Prohibition Party» και λάιβ μουσική από το συγκρότημα των Swingin’ Cats, μπουρλέσκ σόου, χορευτικά σύνολα, μαθήματα τσάρλεστον και τραπέζια καζίνο. Dress code από τα ’20s. Ωδείο Αθηνών. Είσοδος στις 10 μ.μ. Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19.

– Η έκθεση «Εξαιρέσεις: όψεις του εξπρεσιονισμού στην Ελλάδα», με κεντρική μορφή τον Γιώργο Μπουζιάνη και το έργο του, παρατείνεται λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού. Εως 29/3. Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, Λεωνίδου και Μυλλέρου, πλ. Αυδή.

– Τρίωρο μουσικό πρόγραμμα από τους Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Κατσαρό. Στις 10 μ.μ. Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143.

– Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος και Νικόλ Σαραβάκου, σε μια βραδιά που συνδυάζει ροκ και λαϊκά τραγούδια με πολύ γέλιο. Στις 10.30 μ.μ. Οδός Λυσίου, Λυσίου και Μνησικλέους 22.

– Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Μανώλης Μητσιάς ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή για το μουσικό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με κέφι και εορταστικά εδέσματα. Στις 11 μ.μ. Το Αλσος, Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή