Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Την εφηβική παράσταση «Να βγω λιγάκι στον αέρα», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Ηλία Κουνέλα, παρουσιάζει σήμερα το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στο Υπόγειο. Στις 5 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

– Τη μουσική παράσταση «Αγάπη μέσα στην καρδιά», που είναι αφιερωμένη στον ποιητή Νίκο Γκάτσο, παρουσιάζει ο Ιανός, με τους Vassilikos, Βασίλη Γισδάκη, Μυρτώ Βασιλείου και την Ιρίνα Βαλεντίνοβα στο πιάνο. Στις 9.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Με παλιές αγαπημένες αλλά και νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις του Μάνου Μυλωνάκη ξεκινάει σήμερα η νέα χρονιά στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Στις 7 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Εγνατίας 154, εντός ΔΕΘ-HELEXPO, Θεσσαλονίκη.

– Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131, με τη μουσική παράσταση «Αλμπουμ», τίτλος που παραπέμπει στα φωτογραφικά άλμπουμ που συγκεντρώνουν εμπειρίες χρόνων. Μαζί της ο Γιάννης Παπαγεωργίου και οι Bogaz Musique. Ολα τα Σάββατα του Ιανουαρίου, στις 10 μ.μ. Πειραιώς 131.

– Το πολυβραβευμένο έργο της Νίνα Ρέιν «Φυλές», σε μετάφραση Ερις Κύργια και σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, ολοκληρώνει τον  προγραμματισμένο κύκλο του με μια έκτακτη παράσταση τη Δευτέρα και ακολουθεί περιοδεία. Στις 8 μ.μ. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55.

– Το πιο μελωδικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, με το καθιερωμένο πλέον «Γκαλά όπερας». Θα ακουστούν εισαγωγές και άριες από δημοφιλείς όπερες, οπερέτες και ναπολιτάνικες καντσονέτες. 5/1. Στις 8.30 μ.μ. Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59.

– «Ο εμφύλιος πόλεμος: στρατιωτική αναμέτρηση και κοινωνική δυναμική» είναι ο τίτλος της διάλεξης των Ηλία Νικολακόπουλου και Ευάνθη Χατζηβασιλείου, που δίνεται την Τρίτη, στο πλαίσιο των σεμιναρίων των εκδόσεων Αλεξάνδρεια. Τιμή 20 ευρώ. 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Κωλέττη 31 (3ος όρ.), Εξάρχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή