Εκτάκτως

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Σταύρο Λάντσια (φωτ.), το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21.00, συνεχίζεται η  νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)  #snfccAtHome: music, στην οποία καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν solo συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από χώρους του ΚΠΙΣΝ χωρίς την παρουσία κοινού. Ο γνωστός πιανίστας και συνθέτης θα παρουσιάσει συνθέσεις του, όπως το «Βαλς των Ματιών»  και  ο «Θάνατος του Ταύρου», καθώς και διασκευές έργων του Σοπέν και του Χατζιδάκι.

Με τίτλο «Becoming», όπως και το best seller βιβλίο της, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Μαΐου το ντοκιμαντέρ της Μισέλ Ομπάμα, που είναι ουσιαστικά μια ματιά στο παρασκήνιο της περιοδείας της σε 34 πόλεις των ΗΠΑ για την προώθηση των απομνημονευμάτων της. Περιλαμβάνει στιγμιότυπα από δημόσιες εκδηλώσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και συζητήσεις με σταρ όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλά και γνωστούς παρουσιαστές.

Συνεχίζονται την Πέμπτη 30/4 οι online «Δραμεdies» από το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας στο κανάλι του στο YouTube με τρεις νέες ταινίες: «Εβίβα» (16΄, 2014) των Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα με τους Γ. Κοτανίδη, Α. Παναγιωτίδη και Δ. Πιατά(φωτ.). «Σύκο» (13΄, 2015) του Νικόλα Κολοβού με τους Κ. Λάσκο, Β. Πετραλίδου  και Κ. Μισιχρόνη, και «Ψωμί κι ελιές» (29΄, 2014) των Alexander Jaschik και Ιορδάνη Ορφανίδη με τους Α. Καρυστινό, Α. Κολοβό και Α. Καφετζόπουλο. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες online έως και την Τετάρτη 6 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή