Εκτάκτως

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχορηγήσεις ύψους 1,33 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Πολιτισμού, που απαντούν σε πέντε προσκλήσεις ενδιαφέροντος της 16ης Ιανουαρίου 2020 προς νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελείς ή πολιτιστικούς σκοπούς. Οι επιχορηγούμενες προτάσεις αφορούν δράσεις εικαστικών, φωτογραφίας, κινηματογράφου, μουσικής, πρόσβασης ατόμων ΑμεΑ στον πολιτισμό, δράσεις που προωθούν τις διεθνείς συνεργασίες και την εξωστρέφεια. Οσα χρονοδιαγράμματα δεν μπορούν να τηρηθούν λόγω της επιδημίας θα υποβληθούν εκ νέου.

Το Exile Room, σε συνεργασία με την πρεσβεία των ΗΠΑ, φέρνει ξανά στη χώρα μας το American Film Showcase, αυτή τη φορά σε ειδική διαδικτυακή έκδοση. Πέντε βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη μνήμη, το φαγητό, την οικογένεια, την ισότητα κ.ά. μάς θυμίζουν μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, πριν και μετά την καραντίνα. Ολες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν. Εναρξη στις 5/6, πληροφορίες και εγγραφή στη σελίδα του Exile Room στο Facebook.

Την εορταστική συναυλία που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2010, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα και της Καμεράτας, μεταδίδει απόψε (9 μ.μ.) ψηφιακά το Μέγαρο Μουσικής. Ενα ξεχωριστό πρόγραμμα με έργα τόσο της δυτικής όσο και της βυζαντινής μουσικής παράδοσης (www.megaron.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή