Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Δύο αγαπημένα έργα του Ισπανού μουσουργού Μανουέλ ντε Φάγια παρουσιάζει την Κυριακή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με μαέστρο τον Κορνήλιο Μιχαηλίδη. Στις 7.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Την έκθεση «Κώστας Τσόκλης. Ζωγραφική. Oρια και υπερβάσεις», παρουσιάζει από τη Δευτέρα το Iδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Από τις 10 π.μ. Βασ. Σοφίας και Μέρλιν.

– Η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για τo τελευταίο live της σειράς «Εν Λευκώ». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100 και διαδικτυακά στο page.inplayer.com/technopolis/gr.

– Το θεατρικό έργο «Ο κήπος» του Μπρους Γκουτς, με τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη, παρουσιάζεται τη Δευτέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Στις 8.30 μ.μ. οδός Κορυτσάς.

– Τον ενδυματολογικό πλούτο της χώρας υπό τους ήχους της δημοτικής της μουσικής θα αναδείξει η παράσταση «Χορευτική παρέλαση» του Λυκείου των Ελληνίδων, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Στις 8 μ.μ. είσοδος από Βασ. Oλγας.

– Η έκθεση «Βόρεια Διαδρομή, Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη. Αφιέρωμα στους κυρατζήδες, στους αγωγιάτες του παλιού καιρού», παρουσιάζεται από την Κυριακή στο Μουσείο Αργυροτεχνίας των Ιωαννίνων. Από τις 10 π.μ. Ακρόπολη Ιτς Καλέ.

– Μια διαδικτυακή συναυλία, με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του, αλλά και από τον επικείμενο δίσκο του με τίτλο «Απροστάτευτος», θα πραγματοποιήσει απόψε με τους συνεργάτες του ο Θανάσης  Παπακωνσταντίνου. Στις 9.30 μ.μ. στην πλατφόρμα estage.gr. 

– Την ταινία του Γούντι Aλεν «Μανχάταν» (1979) προβάλλει απόψε το Open Air Cinema των Ιωνικών Γιορτών του Δήμου Νέας Σμύρνης στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο της πόλης. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 221.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή