Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Βασισμένη στο διήγημα του Γ. Βιζυηνού, η αγγλόφωνη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Το αμάρτημα της μητρός μου» παρουσιάζεται στις Μυκήνες, σε σκηνοθεσία της Δανάης Ρούσου και με την ερμηνεία της Ρένας Κυπριώτη. Στις 7 μ.μ. Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών.

– Η ατομική έκθεση του Καναδού φωτογράφου Ντανιέλ Καστονγκιέ, με τίτλο «Quotidian Life» και εικόνες που αποτυπώνουν την καθημερινότητα της πόλης μέσα από το φίλτρο της φαντασίας, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Blank Wall. Στις 9 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 55.

– Μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό σε «λαϊκά μονοπάτια» δίνουν, στο Θέατρο του Κολωνού, ο Μπάμπης Τσέρτος και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων. Στις 8.30 μ.μ. Ιωαννίνων και Καπανέως.

– Η ομαδική έκθεση «Το κόκκινο χρώμα», με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και video art που έχουν κοινό τόπο τη διαχρονική, σύμφωνα με τον Μορίς Μερλό-Ποντί, «κυριαρχία» και «επιβολή» του αγαπημένου χρώματος, εγκαινιάζεται στην γκαλερί ArteVisione. Από τις 5 μ.μ. Πηλίου 5.

– Την ταινία «Η νούμερο ένα» (2017), σε σκηνοθεσία της Γαλλοαμερικανίδας Τόνι Μάρσαλ και με τις ερμηνείες των Εμανουέλ Ντεβός, Ρίτσαρντ Μπέρι και Ζουζάν Κλεμάν, προβάλλει το Γαλλικό Ινστιτούτο. Στις 8 μ.μ. Σίνα 31.

– Το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη ξεκινά τις εργασίες του στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νικαίας, με την παράσταση του Aθω Δανέλλη «Οι δύο νυχτοκλέφτες». Στις 8 μ.μ. Κύπρου και Προύσσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή