Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εργα για σόλο πιάνο των Φρ. Λιστ, Φρ. Σοπέν και Γ. Κωνσταντινίδη, αλλά και δύο δικές του μεταγραφές σε έργα των Μπιτλς, ερμηνεύει ο πιανίστας Μάνος Κιτσικόπουλος στο πλαίσιο του φεστιβάλ κλασικής μουσικής «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας». Στις 6 μ.μ. Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

– Η ομαδική εικαστική έκθεση «Exclusives 2020» με ζωγραφικά και γλυπτικά έργα, που κυμαίνονται από τη σύγχρονη τοπιογραφία ώς τη γεωμετρική τέχνη και από την αφηγηματική αναπαράσταση ώς την εξπρεσιονιστική αφαίρεση, παρουσιάζεται στην γκαλερί «Αστρολάβος». Από τις 11 π.μ. Ξανθίππου 11.

– Μια παράσταση stand-up comedy με τους Ζήση Ρούμπο και Αριστοτέλη Ρήγα, καθώς και την ταινία της Νόρα Εφρον «Αγρυπνος στο Σιάτλ» (1993), παρουσιάζει απόψε το City Drive-in στο ΟΑΚΑ, σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη για να παρακολουθηθεί μέσα από τα αυτοκίνητα των θεατών. Από τις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Σπύρου Λούη, πύλη Δ.

– Σε ένα ταξίδι «Από την Αναγέννηση στην τζαζ» μας προσκαλεί το Κουαρτέτο Τρομπονιών (Αχιλλέας Λιαμαρκόπουλος, Γιώργος Κρίμπερης, Σπύρος Βέργης, Σπύρος Μοσχονάς) που απόψε εμφανίζεται στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου της Ρόδου, υπό την αιγίδα της ΚΟΑ, ολοκληρώνοντας το Φεστιβάλ «ΜουσιΚώς 2020». Στις 8.30 μ.μ. Πλατεία Κλεοβούλου, Μεσαιωνική Πόλη.

– Η ομάδα χορού της Πωλίνας Κρεμαστά «Creo Dance Company» παρουσιάζει στον θερινό κινηματογράφο Βοξ το νέο της έργο με τίτλο «Commun», το οποίο αντλεί τα κινητικά του υλικά και χορογραφικά εργαλεία μέσα από ένα «κινητικό πείραμα» που πραγματοποιήθηκε σε πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στις 8.30 μ.μ. Θεμιστοκλέους 82.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή