Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τα έργα του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν «Hammerklavier», Σονάτα σε λα ύφεση μείζονα, Φαντασία σε σολ ελάσσονα και τη μικρή σύνθεση «Εύθυμο και θλιμμένο» ερμηνεύει, απόψε, στο Μέγαρο Μουσικής ο βιρτουόζος του πιάνου Μαρτίνος Τιρίμος, στο προτελευταίο από τα τέσσερα ρεσιτάλ του που είναι αφιερωμένα στον μεγάλο Γερμανό συνθέτη. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Συνεχίζονται για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Εμπορικόν» οι παραστάσεις του έργου του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν», σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και πρωτότυπη μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στον κεντρικό ρόλο, η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Στις 9 μ.μ. Σαρρή 11.

– Η Ναόμι Κλάιν συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Αρη Χατζηστεφάνου για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Στις φλόγες – το καυτό θέμα της κλιματικής αλλαγής» (εκδ. Κλειδάριθμος), σε μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα καταστήματα Public. Στις 8 μ.μ. facebook.com/public.gr.

– Η έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα Playmobil», σχεδιασμένη από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με τη στήριξη συλλεκτών και της Playmobil Hellas, παρουσιάζεται από το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

– Η ατομική έκθεση «Επί του δάσους συναυλία», με έργα του του ναΐφ ζωγράφου και χειροτέχνη Ελευθέριου Αλεξίου, παρουσιάζεται από τον ΟΠΑΝΔΑ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», του Δήμου Αθηναίων. Από τις 11 π.μ. Αγγελικής Χατζημιχάλη 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή