Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Χάρις Αλεξίου ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς για να ερμηνεύσει το θεατρικό αφήγημα του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη «Μεταμφίεση». Σκηνοθετεί ο Σταύρος Ράγιας. Στις 9 μ.μ. Αμερικής 2.

– Η περιοδική έκθεση του Γιώργου Κόρδη «Ημερολόγιο», ένας διάλογος με το τρίτο μέρος του «Ημερολογίου καταστρώματος» του Γιώργου Σεφέρη, παρουσιάζεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. Από τις 7.30 μ.μ. Λεωφ. Στρατού 2.

– Ο «Ρινόκερος» του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη, επιστρέφει στο θέατρο «Κιβωτός». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 115.

– Ενα γκαλά αφιερωμένο στον Γιόζεφ Χάιντν παρουσιάζει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Διευθύνει ο Κωνσταντίνος-Ρωμανός Παπάζογλου. Η συναυλία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά (λεπτομέρειες στο tsso.gr). Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Νίκης 73.

– Το πρόγραμμα «Επόμενος σταθμός: Βικτώρια» του Victoria Square Project ολοκληρώνεται με μια φωτογραφική έκθεση μαθητών της περιοχής και με τη διαδικτυακή συζήτηση «Ιχνη διαπολιτισμικότητας στο αστικό τοπίο: το προσωπικό βλέμμα και η συλλογική αφήγηση» (στο nextstationvictoria.gr). Από τις 4 π.μ. Ελπίδος 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή