Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η νεανική συμφωνική ορχήστρα Underground Youth Orchestra, που αποτελείται από σπουδαστές μουσικής ηλικίας 10-25 ετών, εγκαινιάζει στο Μέγαρο Μουσικής έναν κύκλο συναυλιών με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, ξεκινώντας με τη Βρετανίδα μαέστρο Κάθριν Λάρσεν-Μαγκουάιρ. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Η ατομική έκθεση της Αθηνάς Χατζή με τίτλο «Αστικά ημιτόνια» και με έργα που αντλούν εικόνες από τα αθέατα και τα ελάσσονα σημεία της πόλης, φιλοξενείται στην γκαλερί Genesis. Από τις 11.30 μ.μ. Χάριτος 35.

– Η παράσταση «Mind The Gap», της ομάδας Dagipoli Dance Co, που στον πυρήνα της αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία, παρουσιάζεται στο θέατρο «Μεταξουργείο», σε σύλληψη και χορογραφία Γιώργου Χρηστάκη. Στις 9 μ.μ. Ακαδήμου 14.

– Εργα Β.Α. Μότσαρτ, Π.Ι. Τσαϊκόφσκι και Α. Ζέρβα ερμηνεύει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών. Μουσική διεύθυνση: Νίκος Αθηναίος. Σολίστ: Αθανάσιος Ζέρβας (σαξόφωνο). Στις 8.30 μ.μ. Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασ. Γεωργίου.

– Το Plisskën Festival και το Βρετανικό Συμβούλιο διοργανώνουν στον χώρο «Ατρακτος» τη συζήτηση «Women in music», με αντικείμενο τη θέση των γυναικών στη μουσική βιομηχανία Ελλάδας και Βρετανίας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του χώρου. Στις 5 μ.μ. Μαραθωνομάχων 8.

– Η καλλιτεχνική ομάδα The Bad Poetry Social Club διοργανώνει στον κινηματογράφο «Τριανόν» μια περφόρμανς ποίησης, που περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων και πειραματισμό με διάφορα καλλιτεχνικά μέσα. Στις 9 μ.μ. Κοδριγκτώνος 21.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή