ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια μετά τη διάκρισή της με το βραβείο «Πρόσβαση στη μάθηση» του Ιδρύματος Μπιλ & Mελίντα Γκέιτς, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας εγκαινιάζει μια σειρά θεματικών διαδικτυακών συναντήσεων και άλλων εκδηλώσεων, με τις οποίες συζητά για το μέλλον της, καθώς και για τις προοπτικές του τόπου της και των κατοίκων του. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αρχίζει σήμερα και θα περιλαμβάνει συζητήσεις με θέματα όπως η οικονομία, η ιστορία, η τέχνη, η τεχνολογία κ.ά. Λεπτομέρειες στο libver.gr.

Ανάρπαστα έχουν γίνει μετά την εκλογή της τα βιβλία της νέας αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Τις τελευταίες ημέρες, στη λίστα με τις υψηλότερες πωλήσεις του Amazon βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, το παιδικό βιβλίο της «Superheroes are everywhere», καθώς και τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The truths we hold: An American Journey». Ειδικά τα τελευταία επρόκειτο να κυκλοφορήσουν σε paperback έκδοση και στη Μεγάλη Βρετανία τον ερχόμενο Ιανουάριο, όμως ο εκδοτικός οίκος Vintage μετέφερε την κυκλοφορία τους για τις 26 Νοεμβρίου.

Για κάποιους είναι νωρίς, για κάποιους άλλους ο χρόνος δεν περνάει με τίποτα, όμως για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και την 1η Δεκεμβρίου οι χώροι του θα φωταγωγηθούν, σηματοδοτώντας την έναρξη των σχετικών διαδικτυακών εορτασμών. Η εκκίνησή τους θα γίνει την ίδια ημέρα στις 7 μ.μ., με μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί μέσω live steaming με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, ενώ θα ακολουθήσει ένας μήνας με συναυλίες, θέατρο, δημιουργικά εργαστήρια και, φυσικά, εκδηλώσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή