ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Αντλώντας έμπνευση από τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, το θεατρικό έργο «Ευρυδίκη», της Σάρα Ρουλ, παρουσιάζεται αύριο, στις 9 μ.μ., σε live streaming από το θέατρο Πορεία, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Νταλιάνης και Λαέρτης Μαλκότσης. Πληροφορίες και εισιτήρια στο poreiatheatre.com.

– Στο πλαίσιο της σειράς Music Escapades, ο ράπερ Ταφ Λάθος παρουσιάζει την Κυριακή, στις 9 μ.μ., μια συναυλία με τραγούδια από ολόκληρη την πορεία του, που θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, τη σελίδα του στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube. Λεπτομέρειες στο snfcc.org.

– Σαν μια σινεμασκόπ θεατρική παράσταση κινηματογραφημένη σε πραγματικό χρόνο, θα προβληθεί απόψε, στις 8.30 μ.μ., απευθείας από το Εθνικό Θέατρο το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Αβρανά. Λεπτομέρειες και αγορά εισιτηρίων στο livestream.n-t.gr.

– Το βιβλίο «Ρίζες και θεμέλια. Οδόσημα της Ιστορίας του Ελληνισμού» (εκδ. Πατάκη), που συνέγραψε η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά, παρουσιάζεται στη 17η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Η συζήτηση της ιστορικού και του δημοσιογράφου θα μεταδοθεί σήμερα στις 5 μ.μ. από το κανάλι των εκδόσεων Πατάκη στο YouTube και από την ηλεκτρονική διεύθυνση thessalonikibookfair.gr.

– Την παγκόσμια πρεμιέρα του «YAG-The movie», του νέου έργου του χορογράφου Οχάντ Ναχαρίν, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την οθόνη, παρουσιάζει απόψε στις 9 μ.μ. η ομάδα χορού Batsheva Dance Company. Ειδικά για την Ελλάδα, το έργο θα προβληθεί μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής (megaron.gr) με μειωμένο εισιτήριο. Στις 6 μ.μ., θα προηγηθεί ένα live session της χορευτικής ομάδας με θέμα τη σωματική τεχνική gaga, προσβάσιμο από τους κατόχους των ηλεκτρονικών εισιτηρίων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή