ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξιδιωτικές εμπειρίες και εντυπώσεις από την περιπλάνησή του σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, αλλά και προσωπικές αναμνήσεις και σκέψεις για τη ζωή, τον θάνατο και τον έρωτα, περιλαμβάνει το βιβλίο του Κουβανού συγγραφέα Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες «Ημερολόγιο επιβίωσης», που παρουσιάζεται σε διαδικτυακή εκδήλωση, σήμερα στις 7 μ.μ., από τα καταστήματα Public και τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Με τη νουβέλα του Τόμας Μαν «Ο μικρός κύριος Φρίντεμαν», σε ανάγνωση της Μαρίας Κεχαγιόγλου και υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Ιώς Βουλγαράκη, συνεχίζονται σήμερα, στις 7 μ.μ., οι «Αναγνώσεις», η διαδικτυακή ηχητική σειρά του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος που παρουσιάζει κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας των τελευταίων δύο αιώνων με ιστορίες από τις ζωές «καθημερινών ηρώων». Η νουβέλα αφηγείται τη ιστορία ενός νέου με ελαφριά σωματική αναπηρία που αμφισβητεί την ευτυχία του όταν γνωρίζει μια γοητευτική γυναίκα, και θα είναι διαθέσιμη για ακρόαση από το snfcc.org.

Τα γυρίσματα περισσότερων των είκοσι διεθνών και ελληνικών οπτικοακουστικών παραγωγών στην ελληνική πρωτεύουσα έχει συνδράμει τον τελευταίο χρόνο το Γραφείο Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών Παραγωγών της Αθήνας (Athens Film Office), όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Ανάμεσά τους, η ισραηλινή τηλεοπτική σειρά «Τεχεράνη», που επί τρεις μήνες έκανε τα βασικά γυρίσματά της στην Αθήνα και γνωρίζει διεθνή επιτυχία από την πλατφόρμα της Apple TV, καθώς και η διεθνής διαφημιστική καμπάνια του «Perrier», που γυρίστηκε σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή