ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το «Υπόγειο» του Φιοντόρ Ντοστογέφσκι συνεχίζονται την Κυριακή, στις 7 μ.μ., οι «Παραβάσεις» του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρωταγωνιστής του έργου ένας ανώνυμος μεσήλικος δημόσιος υπάλληλος, άρρωστος και χολωμένος, που έχει αποκηρύξει τους πάντες και τα πάντα. Σκηνοθετική επιμέλεια: Εκτορας Λυγίζος. Ερμηνεύουν οι Αρης Σερβετάλης και Φλομαρία Παπαδάκη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ snfcc.org, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

«Αφηγήσεις στα FM» τιτλοφορείται η νέα ραδιοφωνική και διαδικτυακή δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, Κανάλι Ενα 90,4. Κάθε Κυριακή, μέχρι τις 7/2, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα συναντούν τους ακροατές παρέα με κείμενα που έγραψαν ή αγάπησαν. Η εκκίνηση γίνεται αύριο, στις 6 μ.μ., με την ηθοποιό Μαρία Τσιμά, ενώ ακολουθούν οι Τσιμάρας Τζανάτος, Τάκης Τζαμαργιάς και Μανώλης Μαυροματάκης. Λεπτομέρειες στο dithepi.gr

Η θεατρική παράσταση «Το τρίτο στεφάνι», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι διαθέσιμη για νέο κύκλο διαδικτυακών προβολών, μέσα από την πλατφόρμα της viva.gr. Σήμερα η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 3 μ.μ. και για 24 ώρες, ενώ αύριο το κοινό θα μπορεί να την παρακολουθήσει από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Η βιντεοσκόπηση πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο θέατρο Παλλάς, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη. 

Επτά κλασικές ταινίες τρόμου προσφέρει δωρεάν από χθες και για μία εβδομάδα η Universal μέσω του YouTube. Η εκκίνηση έγινε με τον Μπέλα Λουγκόζι ως «Δράκουλα» (1931) σε σκηνοθεσία του Τοντ Μπράουνινγκ και με τον Μπόρις Καρλόφ στη «Μούμια» (1932) του Καρλ Φρόιντ. Σήμερα σειρά έχουν ο «Φρανκενστάιν» (1931) και «Η νύφη του Φρανκενστάιν» (1935), σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουέιλ, επίσης με τον Μπόρις Καρλόφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή