ΑΤΖΕΝΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ<BR>Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

Το πρόγραμμα του MOMus «Together We Look / Μαζί Βλέπουμε» επιστρέφει την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου με τον τέταρτο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων. Οι 15 ανανεωμένες ως προς τη θεματολογία, τη δομή και τη στοχοθεσία τους συναντήσεις θα καλύψουν τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, με υλικό από όλες τις διευθύνσεις του MOMus, προτείνοντας πρωτότυπες καλλιτεχνικές διαδρομές. H συμμετοχή είναι δωρεάν για το κοινό. Απαιτείται προεγγραφή στο e-mail [email protected] Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στα βραβεία Ιρις 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην κατηγορία ντοκιμαντέρ και λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα στη διακεκριμένη διεθνή πλατφόρμα MUBI, οι «Ορνιθες» του Μπάμπη Μακρίδη (φωτ.) προσγειώνονται και πάλι, για μόλις 24 ώρες, στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση. Την Κυριακή 7/2, στις 9 μ.μ. 

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει δύο αυτόνομα διαδικτυακά εργαστήρια κοπτικής βιβλιοδεσίας, για ενηλίκους, τη Δευτέρα 8 και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (ώρα 4 μ.μ.) (www.piop.gr).

Το έργο του Νιλ Σάιμον «Ξυπόλυτοι στο πάρκο» παρουσιάζεται στο κοινό για τρεις επιπλέον διαδικτυακές παραστάσεις, στις 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου. Η σκηνοθεσία είναι της Ρέινας Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Αρης Λεμπεσόπουλος κ.ά. (www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/ksypolitoi-sto-parko/).