ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της σειράς «Διαδικτυακή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης 2021», η ψηφιακή πολιτιστική πλατφόρμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, e-thessalonikiculture.gr, παρουσιάζει έως τις 20 Απριλίου την παράσταση «Αγρυπνία» της εταιρείας «ΤΡΙ.ΕΝΑ πολιτισμού», που βασίζεται σε πέντε ερωτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: «Ερως στα χιόνια», «Το καμίνι», «Αγάπη στον κρεμνό», «Αμαρτίας φάντασμα» και «Θέρος Ερως». Σκηνοθετεί η Ιωάννα Λιούτσια και ερμηνεύει η Αναστασία Χατζηλιάδου. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Πάνου Τσαμουρά. 

Παλιότερες και νέες συνθέσεις του θα παρουσιάσει ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη συναυλία που θα μεταδίδεται από αύριο και για επτά ημέρες μέσω streaming από τη σκηνή του Half Note Jazz Club. Μαζί του, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο, ο Μάρκος Χαϊδεμένος στο πιάνο και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα. Λεπτομέρειες στο halfnote.gr και αγορά εισιτηρίων στο viva.gr

Διαθέσιμη για on demand προβολές θα είναι έως τις 4 Απριλίου η όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Οι γάμοι του Φίγκαρο». Την ορχήστρα διευθύνει ο Ιβορ Μπόλτον, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Μακ Βίκαρ. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Ερβιν Σροτ, Σόφι Μπίβαν, Στεφάν Ντεγκού, Ελι Ντεν, Κέιτ Λίντσεϊ κ.ά. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο roh.org.uk.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή