Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπνευση από τη Μεξικανή ζωγράφο Φρίντα Κάλο αντλεί το εργαστήριο εικαστικού κεντήματος για ενηλίκους, που διοργανώνει αύριο στις 7 μ.μ. το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το εργαστήριο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τις Νικολέτα και Κατερίνα Χριστοπούλου (50 Stitches of Greece). Λεπτομέρειες, στο snfcc.org. 

Η εικαστική έκθεση της Εύης Θεοφανίδου με τίτλο «Blooming Tales», σε επιμέλεια της Ματίνας Σταυροπούλου, εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί «7». Διάρκεια έως τις 12 Ιουνίου. Από τις 11 π.μ. Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου. 

Βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Μπίλι Γουάιλντερ, η παράσταση «Η λεωφόρος της δύσης», που παρουσιάστηκε το 2019 στο θέατρο «Μικρό Μπρόντγουαιη» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Πλατάκη, είναι διαθέσιμη για διαδικτυακή παρακολούθηση ώς τις 23 Μαΐου, μέσα από την πλατφόρμα της viva.gr. Ερμηνεύουν οι Τζένη Καλλέργη, Χάρης Λογγαράκης, Αυγερινός Σουλόπουλος και Γρηγορία Αυγερινοπούλου. 

Τη συναυλία «Rose Tatoo», με τραγούδια ερμηνευμένα από την Ηρώ, διαθέτει για προβολές on demand το Half Note μέχρι τις 31 Μαΐου. Επιμέλεια προγράμματος, Ολγα Λασκαράτου. Πληροφορίες στο halfnote.gr και αγορά εισιτηρίων στο viva.gr.

Ενα δίπτυχο όπερας και χορού, με δύο έργα της Επτανησιακής και της Εθνικής Σχολής, παρουσιάζει διαδικτυακά έως τις 31 Ιουλίου η Εθνική Λυρική Σκηνή. Πρόκειται για τη «Δέσπω» του Παύλου Καρρέρ και τους «Ελληνικούς χορούς» του Νίκου Σκαλκώτα. Περισσότερα στο nationalopera.gr/GNOTV.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή