Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φώτης Σιώτας και η Νεφέλη Φασούλη δίνουν συναυλία στο Kέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 9 μ.μ. 

Η oμάδα oper(o), μια αναγνωρισμένη κολεκτίβα ανήσυχων δημιουργών που επανεξετάζει διαρκώς τα όρια του μουσικού θεάτρου, της όπερας, αλλά και των site-specific performances, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της «O θίασος Velatura στην πλατεία» σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Λυρικός Νότος». Στον αύλειο χώρο Επαγγελματικού Λυκείου Αλίμου (Πάτμου 1) στις 9.30 μ.μ. 

Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα παρουσιάζει τις ατομικές εκθέσεις των Μιχάλη Ζαχαρία και Μαρίας Λουίζου. Διάρκεια έως τις 31 Ιουλίου. Αρματολών και Κλεφτών 48, Αθήνα.

Στην ταράτσα του Gazarte πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του εμφάνιση ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Στις 9 μ.μ. 

Στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα παρουσιάζεται σήμερα και αύριο το έργο «Ιστορία χωρίς όνομα» του Στέφανου Δάνδολου σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Παίζουν οι: Τάσος Νούσιας, Μπέτυ Λιβανού, Μαρία Παπαφωτίου κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει –υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βύρωνα Φιδετζή– το Σάββατο 19 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ένα αριστουργηματικό δείγμα της εγχώριας δημιουργίας: τους 36 Ελληνικούς χορούς του Νίκου Σκαλκώτα. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου «1821-2021 Ελευθερία – Δημιουργία», που έχει ανακηρύξει η Φιλαρμόνια για τη φετινή χρονιά. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή