Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Μια διαδικτυακή συζήτηση με αφορμή το βιβλίο του Τζακ Φεργουέδερ «Ο εθελοντής. Η αληθινή ιστορία του ήρωα της αντίστασης που διείσδυσε στο Αουσβιτς» παρουσιάζει απόψε στις 7 μ.μ. το «Πατάρι» των εκδόσεων Gutenberg. Συνομιλούν οι Σταύρος Ζουμπουλάκης και Θανάσης Τριαρίδης. Πληροφορίες στη σελίδα των εκδόσεων στο Facebook. 

Τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κοίτα γύρω» αλλά και παλιότερες επιτυχίες του θα ερμηνεύσει από τη σκηνή της Τεχνόπολης ο Γιάννης Κότσιρας, σήμερα στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά. Λεπτομέρειες στο technopolis-athens.com και στο viva.gr.

Τη φωνή ως δομικό συστατικό της σωματικής έκφρασης και την κίνηση του σώματος ως ισοδύναμο στοιχείο μιας πολυφωνικής σύνθεσης αναδεικνύει το έργο «Μauθ» της χορογράφου Σοφίας Μαυραγάνη, που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών. Ερμηνεύουν οι Χαρά Κότσαλη, Παγώνα Μπουλμπασάκου, Αντιγόνη Φρυδά. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

Η νέα παράσταση των Μιχαήλ Μαρμαρινού και Ακύλλα Καραζήση με τίτλο «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον, γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι», προβάλλεται έως τις 18 Ιουλίου από τη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Περισσότερα στο nationalopera.gr/GNOTV.

Το καινούργιο του κομμάτι «Ρίτα», επιλογές από τη δισκογραφία του καθώς και αγαπημένες διασκευές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αποψινής συναυλίας του Κωστή Μαραβέγια στο θέατρο «Αλσος». Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

Την ομαδική έκθεση «Preview and Predict», με έργα των Κωστή Βελώνη, Βλάση Κανιάρη, Μαρίας Λοϊζίδου κ.ά. παρουσιάζει έως τις 3 Ιουλίου η γκαλερί Καλφαγιάν. Από τις 11 π.μ. Χάρητος 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή