Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το αποσπασματικά σωζόμενο σατυρικό δράμα του Σοφοκλή «Ιχνευταί» συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ο Μιχαήλ Μαρμαρινός. Ερμηνεύουν οι Χάρης Φραγκούλης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αμαλία Μουτούση, Στιβ Κατόνα κ.ά. Στις 9 μ.μ., Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Στο πλαίσιο μιας μουσικής σκυταλοδρομίας που περιλαμβάνει τους Δήμητρα Γαλάνη και Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αίγινα και την Αλκηστη Πρωτοψάλτη στο Ναύπλιο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει στην Τεχνόπολη μια συναυλία που πραγματοποιείται με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Το δραματικό ειδύλλιο του Σπύρου Περεσιάδη «Εσμέ» παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Εργα Μπετόβεν, Μότσαρτ, Προκόφιεφ, αλλά και του μαέστρου της Ανδρέα Τσελίκα, θα ερμηνεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στην αποψινή της συναυλία στο Θέατρο Κολωνού. Στις 9 μ.μ., Ιωαννίνων και Καπανέως.

Ο κύκλος Contemporary Ancients του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται σήμερα και αύριο στη Μικρή Επίδαυρο, με το έργο «Κρεουργία» του Γιάννη Μαυριτσάκη, που αντλεί την έμπνευσή του από τις «Βάκχες» του Ευριπίδη. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Σκεύας. Ερμηνεύουν οι Μάξιμος Μουμούρης, Γιώργος Νούσης, Κόρα Καρβούνη, Αγγελική Παπαθεμελή κ.ά. Στις 9.30 μ.μ., Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

O ράπερ RSN ανεβαίνει στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «Motion», μαζί με την μπάντα The Electric Quartet και αρκετούς ακόμα καλεσμένους. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή